Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/4/9/492e00c1-5969-4a91-9724-e3964eeb3bf1/pyttebron.se/public_html/wp-content/plugins/content-slide/content_slide.php on line 167
KULTURPROMENAD 2023

KULTURPROMENAD 2023

Hej alla kulturutövare!


Söndagen den 3 september mellan klockan 10 och 13 är det dags för 10-årsjubileum för kulturpromenaden i Pyttebroområdet. Ni är alla varmt välkomna att vara med.

Tanken med kulturpromenaden är att utnyttja den vackra miljön i Pyttebroområdet till att ge kulturutövare och kulturföreningar möjlighet att visa sin verksamhet och sprida information om sig. Vi samarbetar med Tips-promenaden från Hembygdsparken, som kommer attpassera genom området och det gör att rätt många olika människor kommer att se er. Alla är välkomna, oavsett vilken form av kultur och vilken nivå det gäller. Vi kommer att vara längs cykelstigen mellan Pyttebron och Reningsverksvägen. Det går bra att skapa på plats, ställa ut eller hänga upp verk och att dela ut information. Varje deltagare ansvarar för sin egen plats.


Tidigare år har deltagarna kommit med bord, stolar, stafflier, partytält med mera och även spänt linor mellan träden. Längs en del av sträckan finns ett långt staket som man kan fästa saker i.

Vill du vara med så ta kontakt med Marie-Louise Schyllert via epost eller telefon. Gärna före den 20 augusti.

Epost: claveous@hotmail.com
Telefon: 0728-74 90 85

Sprid gärna denna information till alla som kan vara intresserade!

Glada hälsningar, Föreningen Rädda Pyttebroområdet –
Värna Ängelholms oaser

Kommentarer är stängda.