Bli medlem!

Bli medlem!

Siffror talar sitt tydliga språk.

Ju fler vi är desto tyngre väger vår röst.

Det ställs inga som helst krav på dig för att vara medlem. Men du får väldigt gärna delta aktivt med att jobba för föreningens målsättning så mycket som du vill, kan och känner för!

Medlemskap kostar 100 kr per kalenderår. Om du inte vill eller kan betala kan du bli stödmedlem. Det inne­bär att du ger föreningen ditt moraliska stöd och finns kvar i vårt medlemsregister. Om vi har din epostadress kommer du att få vår information via epost. Vi kan däremot inte skicka information via papperspost till dem som inte betalar medlemsavgift, eftersom kuvert och porto kostar pengar.

Om du undrar över vad det innebär att bli medlem, eller har frågor kring hur informationen hanteras kan du läsa mer om det under frågor och svar. Om det är så att du inte har någon e-postadress, ta kontakt med oss via den här sidan, så hjälper vi dig.

Gör så här för att bli medlem

Gå till kontakta oss sidan. Skriv att du vill bli medlem och ange namn, födelseår, adress, telefonnummer och epostadress, samt om du vill bli betalande medlem eller stödmedlem. Om du vill bli betalande medlem ska du också sätta in 100 kr på föreningens bankgiro 889-6003, eller swisha till 123 049 13 57. Skriv vem pengarna kommer ifrån!