Manifestation för demokratin och Pyttebroområdet

Manifestation för demokratin och Pyttebroområdet

Kampen om Pyttebroområdet är inte över än. Nu närmar sig årsdagen av folkomröstningen om Pytteleden och det är dags att påminna våra politiker om att vi fortfarande inte vill ha några bilar i Pyttebroområdet. Den politiska majoriteten hoppas säkert att vi har gett upp, så låt oss bli många för att visa dem att de har fel. Om du inte kan vara med hela tiden går det bra att vara med den stund du kan.

Datum: Måndagen den 28 november

Tider:

17.00 Samling Pyttebron

Ca 17.15 Fackeltåg från Pyttebron till Stortorget och stadsbiblioteket. Där stannar vi tills kommunfullmäktiges sammanträde börjar klockan 19.00 (om det inte är väldigt kallt).

18.00 Partiernas gruppmöten börjar

19.00 Kommunfullmäktiges sammanträde börjar

Vi säljer facklor vid bron för 20 kr styck. Det går också bra att ta med egen fackla, eller ljuslykta. Ta också med bjällror, klockor, musikinstrument, grytlock, visselpipor eller annat som låter, så spelar vi lite för politikerna när vi har kommit till Stortorget.

Kommentarer är stängda.