Årsmöte

Årsmöte

Det dags för årsmöte med Föreningen Rädda Pyttebroområdet – Värna Ängelholms oaser och alla medlemmar är du välkomna. Mötet hålls i Försvarets hus tisdagen den 18 mars klockan 19.00. Försvarets hus ligger vid scoutkårens stugor mellan Idrotts­gatan och Pyttebanan.

Vi inleder kvällen med att lyssna till och diskutera med Stig Broqvist, som är aktiv i Miljöförbundet Jordens Vänner Helsingborg. De har en annan syn än många kommuner på hur man bör planera för trafik och lösa trafikproblem. Stig Broqvist kommer att berätta för oss om detta och göra kopplingar till trafikplaneringen i Ängelholm. Därefter övergår vi till själva årsmötet.

Kallelse och dagordning har skickats ut till alla medlemmar antingen via epost eller papperspost. Vi har dock haft problem med några adresser, så om du inte har fått kallelsen hör av dig till info@pyttebron.se eller ring 0731-014524.

Kommentarer är stängda.