Vi kommer till julmarknaden

Vi kommer till julmarknaden

I år är det tio år sedan folkomröstningen om Pytteleden. Folkomröstningen som hölls den skyltsöndagen när det stormade så mycket att folk uppmanades att hålla sig inomhus. Folkomröstningen som visserligen fick ett lågt valdeltagande, men som gav ett tydligt nej till bilvägen genom Pyttebroområdet. Ett nej med så stor övervikt att en statsvetare kommenterade att det knappast hade blivit bli ett ja även om valdeltagandet hade varit betydligt högre. Ett nej som alltför många av kommunens partier vill köra över.

För att uppmärksamma detta kommer föreningen till årets julmarknad på skyltsöndagen. Kom gärna dit och köp julkort med Pyttebron!

Skyltsöndagen i år infaller söndagen den 28 november. Julmarknaden finns på Stortorget och är öppen från 13.00 till 19.00.

Kommentarer är stängda.