Kulturpromenad 2021

Kulturpromenad 2021

Hej alla kulturutövare!

Söndagen den 12 september mellan klockan 10 och 13 arrangerar vi återigen en kulturpromenad i Pyttebro-området. Ni är alla varmt välkomna att vara med.

Tanken med kulturpromenaden är att kulturutövare och kulturföreningar ska få möjlighet att visa sin verksamhet och sprida information om sig. Vi samarbetar med Tips­promenaden från Hembygdsparken, som kommer att passera genom området och det gör att rätt många olika människor kommer att se er. Alla är välkomna, oavsett vilken form av kultur och vilken nivå det gäller.

Vi kommer att vara längs cykelstigen mellan Pyttebron och Reningsverksvägen. Det går bra att skapa på plats, ställa ut eller hänga upp verk och att dela ut infor-mation. Varje deltagare ansvarar för sin egen plats. Tidigare år har deltagarna kommit med bord, stolar, stafflier, partytält med mera och även spänt linor mellan träden. Längs en del av sträckan finns ett långt staket som man kan fästa saker i. 

Vill du vara med så ta kontakt oss via epost eller telefon. Gärna före den 27 augusti.

Epost: info@pyttebron.se

Telefon:

0703-05 16 22 (Kerstin Hansson)

0731-01 45 24 (Karin Stenholm)

Sprid gärna denna information till alla som kan vara intresserade!

Glada hälsningar, Föreningen Rädda Pyttebroområdet – Värna Ängelholms oaser

Kommentarer är stängda.