Årsmöte 2019

Årsmöte 2019

Det är återigen dags för föreningens årsmöte, men för att det ska bli ett bra årsmöte behöver vi kunna välja en styrelse. Vi skulle behöva ett par ledamöter till för att få ihop en styrelse som kan driva föreningen vidare under 2019. Både ordinarie leda­möter och suppleanter behövs. Att sitta med i en föreningsstyrelse är inte svårt, så även om du aldrig har gjort något liknande är du välkommen. Om du skulle kunna tänka dig att vara med i styrelsen, eller vet någon som skulle passa, så hör av dig.  Kontaktuppgifter finns längst ner. Årsmötet hålls torsdagen den 21 mars klockan 18:30 i För­svarets hus. Alla med­lemmar är välkomna. Försvarets hus ligger vid scoutkårens stugor mellan Idrotts­gatan och Pyttebanan. Vi inleder med att Lars Olov Karlsson, även kallad LOK, föreläser om Pyttebanan och dess historia. Lars Olov Karlsson är järnvägshistoriker och har bland annat varit chef för Järnvägmuseet i Ängelholm. Sedan tar vi en kort paus då det kommer att finnas något litet ätbart och drickbart att köpa. Även våra föreningsprylar (T-tröjor, knappar och klistermärken) kommer att finnas till för­säljning. Därefter tar själva årsmötet vid. För att vi ska kunna ordna lagom mycket dricka och tilltugg vill vi att du meddelar senast den 17 mars ifall du kommer till årsmötet. Kontaktuppgifter finns i slutet av brevet. Den som vill lämna in motioner till årsmötet ska mejla eller skicka dem med pappers­post så att de är framme senast en vecka före årsmötet. Medlemsavgiften för 2019 är 100 kr. Det är bra om du betalar den redan före årsmötet. Du kan betala till bg 889-6003 eller swish 123 049 13 57. Skriv vem pengarna kommer ifrån! Vi vill redan nu tipsa om en aktivitet under det kommande året, nämligen Kulturpromenaden i Pyttebroområdet som i år blir söndagen den 8 september. Tanken med kulturpromenaden är att kulturutövare och kulturföreningar ska få möjlighet att visa sin verksamhet och sprida information om sig i Pyttebroområdets fina miljö. Vi samarbetar med Tipspromenaden från Hembygdsparken, som kommer att passera genom området och det gör att rätt många olika människor ser det som visas. Du som vill visa något får gärna höra av dig till oss redan nu. Alla andra är välkomna att komma och titta. Vi skulle behöva några personer som kan hjälpa styrelsen att arrangera kultur­promenaden. Om du är intresserad så hör av dig, så berättar vi mer. Vi skulle också behöva någon som kan hjälpa oss med föreningen hemsida. Den behöver flyttas till vårt eget konto och uppdateras. Om någon eller några vill hjälpa till att sköta den fram­över skulle det också vara strålande. Hör av dig om du är intresserad! Varmt välkommen till både årsmötet och våra kommande aktiviteter! Karin Stenholm, ordförande Kontaktuppgifter: Epost: info(at)pyttebron.se Telefon: 0431-109 84 och 0731-01 45 24 Papperspost: Föreningen Rädda Pyttebroområdet – Värna Ängelholms oaser, c/o Karin Stenholm, Idrottsgatan 6, 262 63 Ängelholm

Kommentarer är stängda.