Årsmöte

Årsmöte

Det är dags för vårt årsmöte, som hålls tisdagen den 17 mars klockan 18:30 i Försvarets hus, som ligger vid scoutkårens stugor mellan Idrotts­gatan och Pyttebanan. Alla medlemmar är välkomna, men bara betalande medlemmar har rösträtt. Ta gärna en titt på dagordning, verksamhetsberättelse, samt resultat och balans.

Dagordning årsmöte 2015

Verksamhetsberättelse 2014

Resultat o Balans 2014

Förutom själva årsmötesförhandlingarna kommer vi att ägna en stund åt att diskutera vad föreningen ska jobba med framöver. Vi får också besök av Eva Sale­­vid, som har översatt en bok om hur landskapskonventionen kan tillämpas. Landskaps­konven­tionen, som Sverige har förbundit sig att följa, innehåller bland annat intressanta tankar om att de människor som bor på en plats ska få ha inflytande på hur den ska utvecklas. Eva Salevid har planer på att starta upp en studie om ett område i Ängel­holm utifrån landskapskonventionen och undrar om Föreningen Rädda Pyttebro­området vill vara med. Det skulle kunna bli ett sätt för oss att ta initiativet från politikerna och visa vad vi tycker är viktigt i vår omgivning.

Fika (kaffe, te, ostfrallor och någon sorts kaka) kommer att kunna köpas till ett rimligt pris. Även våra föreningsprylar (T-tröjor, knappar och klistermärken), samt lotter till vårt konstlotteri kommer att finnas till försäljning. Efter årsmötesförhandlingarna drar vi vinnarna i konstlotteriet.

För att vi ska kunna ordna lagom mycket fika vill vi att du meddelar senast den 13 mars ifall du kommer till årsmötet. Mejla till info@pyttebron.se eller ring Ulf Inger på tel 0431-127 93 eller 0703-94 22 50.

Medlemsavgiften för 2015 är 50 kr. Det är bra om du betalar den till bg 889-6003 redan före årsmötet. Skriv vem pengarna kommer ifrån!

Den som vill lämna in motioner till årsmötet ska skicka dem till Karin Stenholm, Idrottsgatan 6, 262 63 Ängelholm, så att de kommer fram senast en vecka före årsmötet.

Varmt välkommen till årsmötet!

Kommentarer är stängda.