Rösta för ett bilfritt Pyttebroområde!

Rösta för ett bilfritt Pyttebroområde!

Nu när det är val har vi möjlighet att rösta bort de partier som vill dra in bilar i Pyttebroområdet. De partier som ställer upp i valet till Ängelholms kommunfullmäktige tycker så här:

Vill riva upp beslutet om Pyttemotorleden: V, S, MP, EP, SD

Vill bygga Pyttemotorleden: FP, C, M, KD

Det spelar stor roll hur du röstar! Tänk på att du inte måste rösta på samma parti i kommunvalet som i riksdagsvalet. Prata också med släkt, vänner och grannar och tipsa dem om att rösta bort de partier som vill dra in bilar i Pyttebroområdet.

Vi har också frågat ut partierna hur de ställer sig till exploatering av andra viktiga grönområden. Läs gärna sammanställningen av deras svar!

Sammanställning enkätsvar

De tre lördagarna före valet (30 aug, 6 sep och 13 sep) kommer vi att ha ett informationstält på Stortorget för att informera väljarna om var de olika politiska partierna står när det gäller Pyttebroområdet och de andra viktiga grönområden. Där kommer vi också att sälja våra tröjor, knappar och klistermärken, samt tabletterna med motiv från Pyttebroområdet och andra platser i trakten. Besök oss gärna!

Kommentarer är stängda.