Helgen som gick och veckan som kommer

Helgen som gick och veckan som kommer

Våra aktiviteter vid kommunens öppna hus i helgen gav cirka 80 nya med­lem­mar och förhoppningsvis långt fler synpunkter till kommunen. Ett stort tack till alla som hjälpte till med information och medlemsvärvning och ett stort tack till alla som lämnade synpunkter till kommunen!

Glöm inte vårt medlemsmöte som blir på onsdagen den 20 november klockan 19.00 i Försvarets hus (som ligger vid scoutstugorna vid Idrottsgatan). Vi kommer att infor­mera om detalj­planen, hur man gör för att lämna synpunkter och vad som händer efter det. Man behöver inte föranmäla sig, men får gärna göra det till info@pyttebron.se. Vi kommer att sälja kaffe/te och kaka, samt tabletter med bland annat Pyttebron. Allt överskott går till föreningens verksamhet.

Kommentarer är stängda.