Det rör på sig!

Det rör på sig!

Sedan vår träff med pressen har det hänt en del. Vi har arbetat med att samla in nya medlemmar och att strukturera vår förening och det håller på att utkristalliseras en plan för framtiden. En av sakerna vi ämnar göra är att hålla er uppdaterade med vad som händer, så besök gärna vår hemsida för mer information lite då och då.

Lite statistik

En del hävdar att den här frågan inte berör. Siffrorna säger något annat. I skrivande stund har vi nu över 350 medlemmar, en siffra som stadigt ökar. Och med din hjälp blir vi ännu fler. Vi kan också avslöja att på en månads tid har vi haft över 1000 besökare, över 15000 sidvisningar, 67000 unika träffar och det har levererats hela 2,84 GB data innehållande goda nyheter för Ängelholm och demokratin.

Nytt sätt att engagera sig på

Du kan som medlem engagera dig och ta del i de diskussioner som pågår inom föreningen på vårt nät-forum, mer information om det hittar du om du klickar här.

Vi planerar ett par händelser till innan årsskiftet, bl.a. kommer vi att hålla ett medlemsmöte för er som uttryckt en önskan om att engagera sig. Var och när som mötet kommer att hållas kommer vi att informera om inom kort.

Kommentarer är stängda.