Årsmöte

Årsmöte

Det är dags för vårt årsmöte. Det hålls torsdagen den 17 mars klockan 19:00 i Försvarets hus, som ligger vid scoutkårens stugor, mellan Idrotts­gatan och Pyttebanan. Alla medlemmar är välkomna, men bara de som betalade medlems­avgift för 2015 har rösträtt. Ta gärna en titt på dagordningen, verksamhetsberättelse och bokslut, samt revisionsberättelse.

Dagordning årsmöte 2016

Verksamhetsberättelse och bokslut för år 2015

Revision av år 2015

Vi inleder kvällen med att lyssna till och diskutera med Lotta Åkesson Persson. Hon är ordförande i kommunens samhällsbyggnadsberedning och har varit med och tagit fram en vision för trafikutvecklingen i Ängelholms tätort. Därefter övergår vi till själva årsmötet.

Mackor, lättöl och vatten kommer att kunna köpas till ett rimligt pris. Även våra föreningsprylar (T-tröjor, knappar och klistermärken) kommer att finnas till försäljning.

För att vi ska kunna ordna lagom mycket fika vill vi att du meddelar senast den 13 mars ifall du kommer till årsmötet. Mejla till info(at)pyttebron.se eller ring Ulf Inger på tel 0431-127 93 eller 0703-94 22 50.

Den som vill lämna in motioner till årsmötet ska skicka dem till Karin Stenholm på Idrottsgatan 6, 262 63 Ängelholm, eller info(at)pyttebron.se så att de är framme senast en vecka före årsmötet.

Medlemsavgiften för 2016 är 50 kr. Det är bra om du betalar den till bg 889-6003 redan före årsmötet. Skriv vem pengarna kommer ifrån!

Kommentarer är stängda.