Konstlotteri

Konstlotteri

Xanna och Patrik Åkervinda har skänkt de tavlor de påbörjade under konstutställningen i Pyttebroområdet till föreningen. Därför har vi möjlighet att ordna ett konstlotteri för att få in pengar till föreningens verksamhet. Vi säljer 100 lotter per tavla. Lotterna kostar 25 kr styck. När alla lotter är sålda drar vi vinnarna.

Patrik Pyttebro (1280x918)Xanna Pyttebro (1280x922)

 

 

 

 

 

Patriks tavla                                                            Xannas tavla

Tavlorna är 50 x 70 cm.

Du kan köpa lotter när vi firar vårt bilfria Pyttebroområde den 20 november. Om du inte kan komma då, gör så här:

1. Sätt in pengar för så många lotter som du vill ha på bg 889-6003. Skriv “Lotteri” och ditt namn på betalningen.

2. Mejla eller ring vår kassör Per Wiik och meddela hur mycket du betalat, vilken eller vilka tavlor du vill ha lotter till och om du vill ha speciella lottnummer. Per nås på 0431-36 11 48 och 0705-16 11 48, samt per.wiik(at)bjarenet.com .

Ett stort tack till Patrik och Xanna för tavlorna!

Kommentarer är stängda.