Pengar till ljudanläggning…?

Pengar till ljudanläggning…?

Planeringen av “Grönska i ord och ton”, vår stödgala för Ängelholms grönområden, går framåt. Vi har lyckats engagera så pass många och olika artister att den ljudanläggning vi skulle använt inte kommer att räcka till. Vi har möjlighet att hyra en större, men det kostar förstås mer. Därför behöver vi nu er hjälp att snabbt få ihop ca 7000 kr. Sätt gärna in en gåva på bg 889-6003. Både stora och små gåvor är välkomna. Tillsammans kan vi finansiera ljudanläggningen.

Eftersom artisterna kommer att ställa upp gratis vill vi kunna bjuda dem på kaffe, mackor, frukt eller liknande medan de väntar på sin tur. Om någon kan sponsra med något sådant är det också väldigt välkommet. Även här är både små och stora gåvor välkomna. Ta kontakt med Susanne Bermhagen på tel. 0732-10 10 91 om du har något att sponsra med. Om något företag sponsrar får det med sin logga i programmet för tillställningen.

Slutligen skulle det vara jättefint om några medlemmar skulle kunna vara med och ordna med praktiska saker under stödgalan. Bära, hämta, fixa… Mejla till info@pyttebron.se om du kan hjälpa till med detta.

Kommentarer är stängda.