Prata resor och trafik med politiker och trafikingenjören!

Prata resor och trafik med politiker och trafikingenjören!

Denna vecka arrangeras Trafikantveckan i Ängelholm. Tanken med det är att motivera människor att cykla, gå och åka kollektivt i större utsträckning. En hel rad aktiviteter anordnas på Stortorget och andra platser. Bland annat finns kommunens politiker och trafikingenjör på Stortorget eller i gamla Rådhuset för att vi medborgare ska kunna prata resande och trafik med dem. Gå dit och gör era röster hörda! Förklara att det inte blir fler som går och cyklar om man bygger om populära gång- och cykelvägar till bilvägar!

Mer information om arrangemanget finns här på kommunens hemsida.

http://www.engelholm.se/Nyhetslista/Trafikantveckan-ska-inspirera-till-hallbara-resor/

 

Kommentarer är stängda.