Mer info om vad vi gör under Änglamilen

Mer info om vad vi gör under Änglamilen

Under Änglamilen kommer vi att hjälpa arrangören Ängelholms IF att hålla rent där loppet går. Vi utrustar oss med sopsäckar och agerar vandrande papperskorgar. På så sätt visar vi att vi tycker att det är viktigt att våra grönområden sköts och hålls rena. Förhoppningsvis kan föreningen få lite positiv uppmärksamhet genom detta. De som deltar kommer att räknas som funktionärer och blir bjudna på grillat efteråt av Ängelholms IF.

Ansvarig för detta arrangemang är Torgny Bernro. Du får gärna (men måste inte) föranmäla dig till honom på tel. 0707-74 82 10. Han och sopsäckarna finns vid målet i Hem­bygds­parken klockan 11.45. Därefter kan han nås på mobilnumret ovan. Det går också bra att ta en egen sopsäck och ge sig ut där det behövs. Förutom i Hembygds­parken hamnar det lätt skräp vid vätskestationen vid Änga­vångsbron och vid sjukhuset.

Varmt välkomna alla som kan!

För att det ska synas att vi kommer från Föreningen Rädda Pyttebroområdet tänkte vi fästa utskrifter med föreningens logga på våra tröjor. De som har fått föreningens senaste medlemsbrev har fått en utskrift där. Om du inte har fått det, men vill ha en, så mejla till info@pyttebron.se om du kan skriva ut själv, eller ring Karin Stenholm på tel 0431-109 48 eller 0708-49 78 99 ifall du vill  ha en utskrift.  De är bara av vanligt papper, men vi hoppas att den ska hålla ett par timmar ändå. Om du inte kan vara med som vandrande papperskorg får du naturligtvis bära loggan ändå. Ska du springa Änglamilen får du gärna ha loggan på dig under loppet.

Kommentarer är stängda.